Home    ~~ Opruiming ~~  BOEK - WELEDA PUUR ZWANGER
BOEK - WELEDA PUUR ZWANGER

BOEK - WELEDA PUUR ZWANGER


BOEK - WELEDA PUUR ZWANGER


Laatste 2 stuks!€ 4.99


Artikelcode: B-03003

 

Natuurlijke verzorging voor jou en je baby: en handig boekje dat je een heleboel informatie geeft over de zwangerschap en het eerste jaar erna. Leuk om cadeau te geven als pakketje met zwangerschaps- en/of babyproducten!

Zwanger! De een wil het van de daken schreeuwen, een ander houdt het het liefst nog een poosje geheim. Tussenvormen zijn er ook, maar voor iedere vrouw is haar zwangerschap iets wonderlijks. Hoe natuurlijk een zwangerschap ook is, er blijven altijd vragen over. Hoe zorg je op een natuurlijke manier voor jezelf als je zwanger bent? Hoe ga je om met alle veranderingen? Wat doe je als je net bent bevallen? Hoe kom je erachter welke middelen voor jou en je kind geschikt zijn?
In Weleda Puur Zwanger, natuurlijke verzorging voor jou en je baby vinden (aanstaande) ouders alles terug over zwangerschap, kraamtijd en het eerste levensjaar van hun kind. Ineke van der Duyn Schouten schrijft over de periodes die je in je zwangerschap doormaakt en over wat er lichamelijk en geestelijk allemaal met je kan gebeuren. Ze gaat in op vaak voorkomende zwangerschapsverschijnselen en hoe je je het beste kunt voorbereiden op je bevalling. Ook staat ze uitgebreid stil bij de ontwikkeling en de natuurlijke verzorging van je kind in zijn eerste levensjaar. Elk hoofdstuk bevat daarnaast praktische tips en ervaringen van kraamverzorgsters, verpleegkundigen, artsen en ouders. Het boek is overzichtelijk ingedeeld zodat je het dagelijks kunt raadplegen. Het register is er om snel en gemakkelijk antwoord te kunnen vinden op alle mogelijke verzorgingsvragen. Kortom, Weleda Puur Zwanger is een kleurrijk boek vol ideeën, inspiratie en adviezen. Een handig naslagwerk, zeker als je voor het eerst in verwachting bent.

Titel: Puur zwanger
Auteur: Ineke van der Duyn Schouten
Dit boek is een uitgave van Weleda Nederland NV.
Ean: 8711776002281