Alleen natuurlijk

Door implantaten weer een mooi gebit

Geplaatst op

Met de tijd verandert je gebit en dit maakt dat sommige mensen er niet meer blij mee zijn. Gelukkig is er wel wat aan te doen om bij problemen en gebit te reviseren. Wanneer er bijvoorbeeld een of meerdere kiezen missen is het mogelijk om een gebitsreconstructie te doen. Bij implantaten utrecht helpen ze je graag met kennis en kunde om je gebit weer helemaal mooi te krijgen. 

Waarom implantaten? 

De reden dat mensen kiezen voor implantaten heeft vaak te maken met het veranderende gebit. Mensen willen vaak geen kunstgebit omdat dit bijzonder vervelend zit en je natuurlijk het ding moet uitdoen. Het gevoel van natuurlijke tanden is voor veel mensen de graadmeter of ze blij zijn met hun gebit. Door implantaten te nemen voorkom je dat je gebit verder verandert, het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er een kies mist waardoor andere kiezen aan de wandel gaan en tanden schuin in een mond komen te staan.

Ook is het mogelijk dat de kaak gaat zakken als kiezen, onder en boven, elkaar niet tegenhouden.

Mogelijkheden met implantaten 

De mogelijkheden met implantaten zijn groot. Je kunt bijvoorbeeld een klikgebit nemen dat vastgeklikt wordt op 4 implantaten die in de kaak gezet worden waardoor je meer het gevoel hebt van natuurlijke tanden. Ook is het mogelijk om meerdere implantaten te nemen en zo een kunstgebit dat permanent vastzit in de kaak te realiseren. Het is echter wel zo dat implantaten bijzonder prijzig zijn waardoor bij veel mensen het klikgebit op nummer één staat.

Een behandeling met implantaten is in veel gevallen esthetisch gemotiveerd en daarom werkgebied van de esthetische tandarts. Er is veel veranderd bij de tandarts, deze heeft steeds meer oog voor de esthetische kwaliteiten van je gebit waardoor je er zeker van mag zijn dat deze expert goed kijkt naar waar de verbeterpunten liggen. Denk bijvoorbeeld aan een bleekbehandeling of een behandeling met facings om esthetische problemen op te lossen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden