Alleen natuurlijk

Hoe krijg je een stralende glimlach?

Geplaatst op

Het is heel fijn om een stralende glimlach te hebben. Op deze manier komen mensen dichter bij elkaar. Want je durft gewoon voluit te lachen, dat maakt echt een verschil. De tandarts met een esthetische gerichtheid is een aanwinst voor je good looks. Zien wat er mogelijk is? Kijk dan snel wat er mogelijk is. Tandartsrivierenbuurt helpt je met een geschikte behandeling.

Mondhygiënist

Je tanden fris en schoon, dat doet de mondhygiënist voor je. Zo blijven je tanden stralen en worden tandvleesproblemen voorkomen, bijvoorbeeld door tandsteen te verwijderen.

Facings

Met facings is het een stuk gemakkelijker om lekker te lachen. Een stralende look is voor de meeste mensen een begeerlijke aangelegenheid. Met facings komt deze sneller terug dan je denkt. Porselein of composiet zijn materialen waaruit je kunt kiezen. Het zijn schildjes die rond je tanden gezet worden, daarmee kun je de vorm of kleur van je tanden corrigeren.

Kunstgebit

Vroeger moest je happen in gips zodat de tandarts een kunstgebit kon maken op basis van de afdruk. Nu hoeft dat happen niet meer, want met een 3D-scan zijn er beelden te maken, deze worden naar het tandheelkundig laboratorium gestuurd. Met een kunstgebit kun je weer breeduit lachen.

Klikgebit

Met een klikgebit is het gemakkelijk om tanden te vervangen. Mis je een paar tanden, dan is een klikgebit een goede oplossing. Dit zet je vast met implantaten. Een variatie hierop is het gebit dat in zijn totaliteit bestaat uit implantaten. Schroefjes in je kaak zijn de basis voor de kunsttanden die je erop kunt draaien.

Tandenbleken

Tandenbleken kan bij de tandarts, maar ook thuis. Bij de tandarts gaat het sneller, thuis bleken gaat altijd met advies van de tandarts. Je kunt met bleken je tanden een aantal tinten lichter maken. De hoeveelheid peroxide in de gel maakt hoe licht je tanden worden.

Conclusie

Er zijn een aantal behandelingen waarmee je weer die stralende lach terug kan krijgen. Dat zorgt voor meer zelfverzekerdheid. En dat maakt je een sympathieke verschijning bij de mensen om je heen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Check onze blogs waarin we je inspireren om gezonder te leven.

Contactgegevens

Via info @ alleennatuurlijk.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden