Even voorstellen...Even voorstellen:
Ik ben Carolina Betten, geboren in 1970, getrouwd en samen 2 kinderen. Mijn gróte hobby is paardrijden, samen met Lobke mijn lieve Fries.

Sinds 4 November 2005 eigenaresse van AlleenNatuurlijk.nl.

Het Natuurlijk Assortiment van AlleenNatuurlijk.nl:
Ecologische producten niet voor iedereen? De producten in deze webshop bewijzen het tegendeel. Van een puur tot glamour design en voor alle leeftijden. Met een mooie kwaliteit en alleen natuurlijk!

Natuurlijk Assortiment bij AlleenNatuurlijk.nl, biedt allerlei natuurlijke verzorgingsproducten voor jong en oud, voor man en vrouw. Daarnaast vind je in de webshop een uitgebreide reeks aan natuurcosmetica, natuurlijke huidverzorging, natuurvoeding en natuurlijke schoonmaakmiddelen. Ieder merk is zorgvuldig uitgekozen, de producten worden allemaal gemaakt met respect voor de natuur.

Met een bewuste keuze voor natuurlijke producten lever je een bijdrage aan een groenere wereld. Dat is een fijn idee, toch? Maar voor jezelf is het ook veel prettiger. Synthetische ingrediënten kun je maar beter vermijden ;-)

Wie dacht dat ecologische producten nog een geitenwollensokken imago hebben, heeft het mis. Natuurlijke voeding en verzorging wordt steeds populairder. En waarom zou je ook nog kiezen voor synthetisch als je kunt kiezen voor groene producten die heerlijk aanvoelen op je huid of heerlijk smaken, fijn ruiken, aantrekkelijk verpakt worden en vaak prima betaalbaar zijn?

Benieuwd naar de merken die worden aangeboden in deze natuurproducten-webwinkel? Hieronder worden de grootste natuurlijke merken kort omschreven:

Mijn doel:
altijd zoekende naar de beste kwaliteit natuurlijke cosmetica- en huidverzorgingsproducten en zoveel mogelijk op natuurlijke basis, en probeer daarnaast met grote aandacht voor service en kwaliteit klaar te staan voor de klant.

Sinds 4 November 2005 heb ik ruime ervaring in de natuurlijke branche, en ik weet dat het voor de meeste klanten soms erg moeilijk is om iets te vinden wat bij hun past, en dat het niet altijd gemakkelijk is om in de reguliere winkels, natuurlijke producten te vinden zonder chemische ingrediënten én parfum. In deze natuurlijke shop zijn daarom alleen de beste natuurlijke cosmeticaproducten voor u geselecteerd.
Heeft u vragen? Ik wil u graag samen met u vrijblijvend zoeken naar een geschikt product.
Mail vrijblijvend naar: Carolina

Alleen Natuurlijk heeft onder andere merken zoals; Logona, Urtekram No Perfume, Mineralissima, Adler Pharma, SantaVerde, Arcus, Santaverde, Sante, Finigrana Aleppo, Real Purity, Natracare 100% Bio katoen, Sonett, Klar, Em-X, Lavasan, Sodasan, Ecover, Milieuvriendelijke Wasnoten, Lavera, Safeas Olive sensitive, Weleda, PHB Ethical Beauty, Nuts of Nature, CMD Dode Zee verzorgingsproducten, Overige Natuurproducten

De producten in deze Natuur Webshop zijn:

honderd-procent-natuurlijk-bij alleennatuurlijk
* Natuurlijk
* Parabeenvrij
* Dierproefvrij