Alleen natuurlijk

Lekker stak in je vel: hoe lijk ik 10 jaar jonger?

Geplaatst op

Strak in je vel en lekker voelen zoals je bent. Veel mensen willen zich graag weer herkennen in de spiegel. Dat het beeld wat ze zien klopt met hun innerlijke beeld: met hun beeld en gevoel wat ze over zichzelf hebben. Met diverse behandelingen, waaronder een facelift, is het mogelijk om er weer 10 jaar jonger uit te zien. Kijk snel met ons mee naar de verschillende behandelingen.

Botox

Sinds de jaren negentig is Botox en belangrijke speler in de beauty industry. Eerst was het de beurt aan Hollywood om deze stof te omhelzen. Na enige jaren sloeg het over naar de mindere goden waardoor iedereen er weer als een jeugdige uit kan zien. Vroeger werd de belofte van de eeuwige jeugd nog wel eens gedaan, bijvoorbeeld in de jaren vijftig. Tegenwoordig zijn de verwachtingen een stuk realistischer, toch hopen mensen op goede resultaten. Als het gaat om rimpels in de huid, worden deze met Botox echt behaald. Botox maakt de spier onder de huid minder actief, waardoor de huid boven de spieren minder samengetrokken wordt en hierdoor kan herstellen. Rimpels vervagen of verdwijnen hierdoor. Botox wordt gedurende enige maanden afgebroken, daarom moet een behandeling herhaald worden als een patiënt de resultaten op peil wil houden.

Fillers

Met fillers is het mogelijk om volume terug te brengen op plaatsen in het gezicht waar dit door de jaren heen verdwenen is. Ook het groter maker van bepaalde delen van het gezicht, zoals de lippen, is een populaire toepassing van fillers. Enige tijd waren er ook permanente fillers, maar deze zijn in Nederland verboden. Fillers die in ons land worden toegepast, worden na zoveel tijd weer afgebroken. Een herhaalbehandeling is dus nodig.

Facelift

Een facelift is een operatie waarbij rimpels en huidplooien verdwijnen doordat de huid en de onderliggende spierlagen strakker getrokken worden. Weefsel dat op deze manier “overtollig” is, wordt verwijderd bij een facelift. Zo kan een patiënt er wel 10 jaar jonger uit zien. Een facelift moet na ongeveer 10 jaar weer opnieuw uitgevoerd worden. De tijd wordt dus niet stil gezet, maar eigenlijk een beetje teruggetrokken.

Conclusie

Er zijn een aantal behandelingen die het mogelijk maken om weer fris voor de dag te komen en wel zo’n 10 jaar jonger te lijken. Veel mensen willen graag jonger lijken dan ze zijn, andere mensen vinden ouder worden prima. Het is een persoonlijke keuze wat je wilt doen. Feit blijft dat er tegenwoordig veel  mogelijk is om er inderdaad jeugdiger uit te zien, hoewel dit vooral een zaak van karakter is.

Gerelateerde berichten

Over ons

Check onze blogs waarin we je inspireren om gezonder te leven.

Contactgegevens

Via info @ alleennatuurlijk.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden