Alleen natuurlijk

Waar kunnen fillers worden toegepast?

Geplaatst op

Fillers zijn vooral bekend van gebruik in het gezicht, bijvoorbeeld om lippen te vergroten of wallen onder de ogen te verminderen. Maar fillers kunnen ook op andere plaatsen van je lichaam worden toegepast, bijvoorbeeld bij je handen of je voeten.

Handen

Net als in het gezicht wordt de huid van de handen losser en dunner naarmate we ouder worden. Vaak worden bloedvaten en peesaanhechtingen steeds zichtbaarder en er kunnen bruine zonnevlekjes tevoorschijn komen. Fillers zijn een goede oplossing om verouderingsverschijnselen van de handen tegen te gaan, omdat ze voor vulling zorgen. Dit resulteert in jeugdige, zachte handen. De fillers onder de huid van handen kunnen tot wel een jaar resultaat geven.

Decolleté

In het gebied tussen borst, nek en schouders kunnen fillers ook toegepast worden. Door veroudering ontstaan hier vaak rimpelingen in de huid en komen ook hier zonnevlekjes tevoorschijn, omdat de huid dun is en veel beweegt. Een filler zorgt voor nieuwe volume onder de huid, wat een verjongend effect heeft.

Oorlellen

De meeste filler behandelingen vinden plaats in het midden van het gezicht, maar ook de oren kunnen behandeld worden. De dunne huid van het gehoororgaan gaat op latere leeftijd vaak hangen en verrimpelen. Veel oren moeten overdag ook zware oorbellen op hun plaats houden. Een filler is een ideale oplossing voor de oren, omdat dit middel het volume herstelt en lang resultaat geeft. Er vindt namelijk weinig beweging plaats in de oren, waardoor een behandeling tot wel 1,5 jaar effect kan hebben.

Voeten

Net als de handen bewegen we onze voeten heel veel. De huid verdunt en wordt minder elastisch naarmate we ouder worden. Daarnaast vragen we nogal wat van onze voeten bij het dragen van hoge hakken of skischoenen. Fillers kunnen bij voeten niet alleen verjongend werken, een behandeling kan ook verlichting geven bij het dragen van hakken.

Er zijn veel behandelmethodes met fillers. Kies wel altijd voor een gecertificeerd cosmetisch arts, aangezien het inbrengen van fillers secuur moet gebeuren. In Amsterdam en omstreken kun je  terecht bij het Fillers Centrum van dokter Frodo Gaymans.

Gerelateerde berichten

Over ons

Check onze blogs waarin we je inspireren om gezonder te leven.

Contactgegevens

Via info @ alleennatuurlijk.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden