Alleen natuurlijk

Wat je wel en niet moet doen bij een lipvergroting

Geplaatst op

Als je graag een lipvergroting wilt, dan is er vaak nog maar weinig wat je tegen kan houden. Want als jij je zinnen ergens op gezet hebt, is er geen houden meer aan- toch? Als je toch nog wilt nadenken wat je gaat doen en graag de do’s en don’ts wilt weten van een lipvergroting, dan kun je deze op je gemak in deze blog lezen.

Wat je wel moet doen

Heb je recent een koortslip gehad? Er is een medicijn wat helpt een snelle herhaling hiervan te voorkomen. Vraagje arts naar het juiste medicijn hiervoor. Oriënteer op wat je wilt. Net zoals je bij de kapper zou doen. Er zijn genoeg voorbeelden voor handen: sterren hebben de nodige lipvergrotingen laten doen. Check het. Wees realistisch met je verwachtingen, want dat voorkomt teleurstellingen. Een cosmetisch arts zal ook kijken naar je natuurlijke looks en op basis daarvan jou adviseren, zodat het resultaat natuurlijk oogt en je geen karikatuur van jezelf wordt. We zien die voorbeelden genoeg in de media. Bereid je een beetje voor op wat ongemak. De fillers die worden gebruikt hebben een verdovingsmiddel in zich, maar de behandeling kan een beetje gevoelig zijn. Wat kun je na de injecties met fillers doen? Je lippen koelen met ijs. Dit zal de vorming van blauwe plekken voorkomen en de zwelling zoveel mogelijk tegengaan. Wacht een week met je oordeel over de behandeling, want dan kun je pas echt goed zien hoe de resultaten zijn.

Wat je niet moet doen

Gebruik geen aspirine of ibuprofen, sint-janskruid of hoge doses vitamine E-supplementen, want alle medicijnen of supplementen die je bloed verdunnen, kunnen zorgen voor blauwe plekken en bloedingen op de injectieplaats. Na de behandeling mag je de lippen niet masseren, want zo kun je de effecten van de behandeling negatief beïnvloeden. Na twee weken zijn de resultaten optimaal, dus verwacht de eerste twee weken niet teveel. Je lippen zijn gevoelig, dus een zwelling na een injectie is normaal. Dit trek weg. Verwacht dat de resultaten 6 tot 9 maanden optimaal blijven. Daarna is het aan te raden om de behandeling te herhalen.

Extra:

  • Check de arts: Check de arts die het gaat doen. Wat zijn de reviews? Is het een gecertificeerde arts? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf echt moet stellen, als je wilt dat de behandeling goed en veilig verloopt.
  • Neem niet te veel fillers: Begin met een niet al te hoge dosis. Je kunt altijd later terugkomen voor meer.

Conclusie

Een lipvergroting wordt steeds vaker gedaan en is een proces dat om de 6 maanden herhaald moet worden. Het is belangrijk om goed te checken bij welke arts je het laat doen en van te voren geen stoffen tot je moet nemen die het resultaat negatief zullen beïnvloeden. Neem niet te veel fillers, dat zorgt misschien voor een ongewenst resultaat. Je kunt altijd later nog meer nemen. Bespreek je verwachtingen met de arts en toets of je verwachtingen realistisch zijn. Zo voorkom je teleurstellingen. Sometimes, less is more.

Gerelateerde berichten

Over ons

Check onze blogs waarin we je inspireren om gezonder te leven.

Contactgegevens

Via info @ alleennatuurlijk.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden