Alleen natuurlijk

Welke gerechten kun je alleen maar maken met verse producten?

Geplaatst op

Er zijn verschillende gerechten die niet per se vers hoeven te worden geserveerd om lekker te zijn. Sowieso geldt dit voor alle vormen van magnetronmaaltijden en diepvriesproducten. Er zijn ook andere gerechten die je in principe niet hoeft te maken met verse ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan een salade met tonijn, mozzarella, uitjes, olijven, etc. Je kunt dit allemaal uit een blik, een potje of een zakje halen. Er zijn echter ook een aantal gerechten die je echt alleen maar kunt maken door middel van verse producten. In deze blog willen we er een aantal van benoemen. Hopelijk heb je na het lezen van deze blog een beter beeld gekregen van wat wel/niet nodig is aan verse ingrediënten wanneer je de gerechten zelf wil maken.

Japanse sushi

Sushi is het typische gerecht uit Japan wat inmiddels in Nederland al een tijd erg populair is. Misschien heb je het nog nooit gegeten, maar de meeste Nederlanders zijn er op zijn minst bekend mee. Er is een heel erg belangrijk ingrediënt wat in nagenoeg elke vorm van sushi een rol speelt: rauwe vis. Het is goed te begrijpen waarom je sushi dus niet kunt maken met niet-verse vis. Als je rauwe vis namelijk niet meer vers is, dan zul je dit gauw genoeg proeven! Wil je graag genieten van verse sushi en woon je in de regio van Dordrecht? Bestel dan vandaag nog een heerlijke portie sushi bij Sushistation Dordrecht!

Gerechten met groenten

Heb je wel eens geprobeerd om een tomaat in te vriezen? Of een komkommer? Een paprika? Een prei? Spinazie? In bijna alle gevallen zal het antwoord zijn: natuurlijk niet! Bepaalde groenten scheuren compleet uit elkaar wanneer je deze invriest en vervolgens weer ontdooit. Daarom moet je, wanneer je een gerecht gaat maken wat voor een groot gedeelte bestaat uit groenten, eigenlijk altijd wel verse groenten gebruiken. Of je ze nu gaat grillen of bakken, het is de bedoeling dat ze wel een beetje substantie hebben.

Gerelateerde berichten

Over ons

Check onze blogs waarin we je inspireren om gezonder te leven.

Contactgegevens

Via info @ alleennatuurlijk.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden